Ons engagement

Verantwoordelijk ondernemen is een kernelement van de identiteit van de Eczacıbaşı-groep en VitrA is steeds een centrale deelachtige geweest aan de sociale en culturele projecten van de groep.

Volleybal

Sedert 1966 engageert VitrA zich intensief bij de sportclub Eczacıbaşı, die enkele topsporters van Turkije heeft voortgebracht.

De club concentreert zich momenteel op zijn vrouwenvolleybalploeg, die — wat weleens een record zou kunnen zijn — 28 nationale kampioenschappen en 6 nationale bekers gewonnen heeft. In het seizoen 2010-11 nam VitrA een actievere rol als naamgever in, waardoor de naam gewijzigd werd naar Eczacıbaşı VitrA. 

In mei 2012 speelde het team een huzarenstukje klaar door drievoudige winst te boeken: de Beker van Turkije, de Supercup en het Turkse kampioenschap.

Hygiëneproject

VitrA is daarenboven een langetermijnpartner van het Eczacıbaşı-hygiëneproject, een internationaal onderscheiden project waarmee scholieren aan regionale volksinternaten een moderne en gezonde omgeving van hoge kwaliteit geboden wordt.

Als stichtende partner van het project is VitrA ervoor verantwoordelijk, de baden en douches van deze scholen voor kinderen uit rurale gebieden te herontwerpen en compleet te renoveren. Het ministerie van onderwijs steunt het project middels een vernieuwing van de waterinstallatie in de geselecteerde scholen. Onder de overige partners bevindt zich het Eczacıbaşı-merk Solo, dat de scholieren in persoonlijke hygiëne onderricht, alsook de vrijwilligers van Eczacıbaşı, die vrijwilligersprojecten met de scholieren uitvoeren als verrijking van de intellectuele en sociale activiteiten die de kinderen ter beschikking staan. 

Het in 2007 in samenwerking met de Vereniging ter Ondersteuning van het Hedendaagse Leven (ÇYDD) aangevatte hygiëneproject van Eczacıbaşı heeft tot nog toe vijf projecten aan volksinternaten voltooid en zodoende het leven van honderden scholieren in Turkije verrijkt met gezondheid, hygiëne en hoop.

Istanbul Modern-museum

VitrA levert buitendien bijdragen tot Istanbul Modern, het eerste museum met privéfinanciering van Turkije, dat gewijd is aan moderne en hedendaagse kunst en design.

Selecteer alstublieft een taal

Nederlands

Veuillez choisir une langue

Français
Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie omtrent de gegevensbescherming.
Niet toestaan Toestaan