Productielocaties

VitrA

Bozüyük, Bilecik, Turkije

Hier worden jaarlijks 5 miljoen stuks sanitairkeramiek, 3 miljoen kranen, 2,5 miljoen badaccessoires en 20,1 miljoen vierkante meter tegels vervaardigd. Dit megacomplex, opgericht in 1977 en in 1995 geheel gerenoveerd, is qua capaciteit, technologie en kwaliteit een van de topproductielocaties voor sanitairkeramiek. De geavanceerde technologie omvat: hogedrukvorming, sneldrogende vormen, ontbramingsrobots in de gieterij alsmede tracering van streepjescodes. De tegelfabriek in Bozüyük fabriceert wand- en vloertegels, porseleinen vloertegels, zwembadproducten en aanvullende onderdelen, terwijl een belendende fabriek badkameraccessoires, douchesystemen en kranen produceert.

 

VitrA

Tuzla, Istanboel, Turkije

Deze anno 1991 gestichte fabriek vervaardigt het complete mozaïekpalet voor VitrA alsmede glastegels, decortegels en aanvullende elementen met een capaciteit van 3,35 miljoen vierkante meter per jaar.

 

VitrA

Gebze, Kocaeli, Turkije

VitrA is het eerste merk dat in Turkije vervaardigde acrylbadkuipen aanbiedt. Sedert haar oprichting in het jaar 1991 is de fabriek aanzienlijk gegroeid. Hier worden heden ten dage jaarlijks 350.000 acrylbadelementen – waaronder badkuipen, bubbelbaden, douchebakken, compacte systemen en inloopdouches – geproduceerd.

 

VitrA

Serpoechov, Rusland

Kortelings heeft VitrA in de Russische stad Serpoechov een productievestiging voor tegels geopend. Deze produceert mozaïek, porselein- en wandtegels met een jaarlijkse capaciteit van 3,2 miljoen vierkante meter. In de buurt bevindt zich de bouwwerf van de tweede fabriek te Serpoechov, die in 2012 met de productie zal aanvangen en jaarlijks 300.000 stuks sanitairkeramiek zal vervaardigen.

 

Engers 

Rijnland-Palts, Duitsland 

Engers werd anno in de Eczacıbaşı-bouwproductengroep opgenomen. Als een gevestigde speler op de Duitse tegelmarkt met een geschiedenis die teruggaat tot 1911 fabriceert Engers jaarlijks 2,3 miljoen vierkante meter elegante wandtegels.
www.engerskeramik.de

 

V&B Fliesen GmbH

Merzig, Saarland, Duitsland

In 2007 verwierf de Eczacıbaşı-bouwproductengroep de V&B Fliesen GmbH, de tegelafdeling van Villeroy & Boch AG, een der bekendste en oudste merken ter wereld. Tegels van het merk Villeroy & Boch worden op 2 locaties in Duitsland (Merzig en Mettlach) en één locatie in Frankrijk (La Ferté-Gaucher) geproduceerd, met een totaal jaarlijks volume van ca. 10 mln. m².
www.villeroy-boch.com

Selecteer alstublieft een taal

Nederlands

Veuillez choisir une langue

Français
Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren. Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie omtrent de gegevensbescherming.
Niet toestaan Toestaan